Sağlık, Temizlik, Yeşilay Kulübü

Okul Sağlığı Projesi kapsamında Toplum Sağlığı Merkezi'nden Dr. Olgu Nur İleri 17 Aralık 2019  Salı günü konferans salonumuzda Tütün ve Sağlık konulu bir seminer verdi. Dr. Olgu Nur İleri'ye teşekkür ederiz.

Kadıköy İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Olgu Nur İleri bize "Hijyen ve Beslenme" konularında bir seminer verdi.8 Kasım 2019 Cuma günü konferans

salonumuzda  Okul Sağlığı Projesi kapsamında bizlerle olan doktorumuza teşekkür ederiz.

12 Nisan 2019 Cuma sabahı güne spor yaparak başladık. Spor haftası nedeniyle biyoloji öğretmenimiz Elif Şebnem Kolata´ının organize ettiği etkinlikte okul müdürümüz Başöğrt. Dr. Bahire EKEN´in yaptırdığı ısınma hareketlerine eşlik eden öğretmen ve öğrencilerimizle güne zinde başladık.

Öğrencilerimiz sağlıklı beslenme konusuna dikkat çekmek için sevdikleri birer meyve getirerek birlikte yediler.

Rehber öğretmenimiz öğretmenlere, servis şöforleri ve kantincilere diyabet konulu bir eğitim verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim müdürülüğümüzün işbirliği çerçevesinde İBB  eğitim uzmanı Ayşenur Işık "Lisede Ekran Bağımlılığı"konulu bir seminer verdi.

Dünya Böbrek Günü nedeniyle Kadıköy İlçe Sağlık Müdürülüğünden eğitim görevlisi yüksek hemşire Birgül Durmuş böbrek sağlığı konulu bir seminer vermiştir. SEminer sonunda sağlıklı yaşam aracı önünde bilgilendirme ve broşür dağıtımı gerçekleşmiştir.

12 Aralık 2017 tarihinde Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi sağlık uzmanı Birgül DURMUŞ okulumuzda sigaranın zararları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

İBB sağlık uzmanı Seda Günaydın okulumuzda 9. 10. ve 11. sınıflarımıza "ekran bağımlılığı " konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda Toplum Sağlığı Merkezi diyetisyenlerinden Pınar Dinçol tarafından ´´obezite ve Sağlıklı Beslenme ´´ konusunda seminer verildi.